Na desetljećima dugoj tradiciji proizvodnje namještaja na području opštine Živinice, utemeljeno je preduzeće za proizvodnju i promet doo “Renesansa” Živinice.

Iskusni menadžment i zaposlenici su nas postepenim razvojem proizvodnje tapaciranog namještaja svrstali među najinteresantije proizvođače u ovoj grani na području BiH, s aspekta zahtjeva kupaca po pitanju asortimana, dizajna, kvaliteta, funkcionalnosti i drugih svojstava proizvoda koji kreiraju njegovu vrijednost s jedne, kao i prodajne cijene s druge strane.

Poštovani kupci, posjetite nas u našim salonima namještaja u Živinicama (Novi Grad bb – do magistralnog puta) ili u Tuzli u Poslovno zanatskom centru Stupine do B-11 i odaberite za sebe nešto iz naše vlastite proizvodnje širokog asortimana tapaciranog namještaja, garnitura za dnevni boravak, trosjeda, ležajeva, kauča i slično i što je najbolje sve to po fabričkim cijenama. Možete odabrati i nešto pločastog ili namještaja od punog drveta od naših partnera, također po vrlo povoljnim cijenama. Očekuju Vas i svakodnevne akcijske prodaje, popusti za gotovinu, plaćanje bankovnim karticama uz mogućnost plaćanja u više rata….

Naše proizvode možete nabaviti i kod naših distibutera širom Bosne i Hercegovine.

Renesansa – sinonim za lijepo oblikovan i funkcionalan namještaj visokog kvaliteta i dobrih cijena, sa najpovoljnijim odnosom vrijednosti proizvoda i prodajnih cijena na ovim prostorima. Nabavkom i korištenjem naših proizvoda želimo vrlo povoljno uticati na Vas, što smatramo svojom misijom jezgrovito sadržano u našem imenu.

“PREPORODITE SE” i “ŽIVITE RENESANSU”, su naše poruke i slogani Vama upućeni iskazajući našu misiju.

Video prezentacija Saloni namještaja RENESANSA